+36 70 359 2737 Hétfőtől-péntekig: 9:00-18:00-ig | Szombaton: 9:00-15:00-ig | Vasárnap: ZÁRVA
Miért fontos a kutyakozmetikus?

Miért fontos a kutyakozmetikus?

A kutyakozmetika nem pusztán arról szól, hogy a kutyusokat tisztán tartjuk. Sőt, nem is csak arról, hogy kis kedvenceinknek egyedi külsőt varázsolunk, persze ne dugjuk homokba a fejünket, természetesen ez is hozzátartozik a dologhoz. Talán inkább ezek kombinációja a lényeg, tehát fenntartani a kutyák fizikális állapotát és egészséget, úgy, hogy közben az esztétikai élmény se maradjon el.

Fontos kiemelni, hogy a kezelést érdemes már kölyökkorban elkezdeni (akár 3 hetes kortól), hiszen így szinte természetessé válik a kutyának a folyamat. Ha túl későn kezdjük, könnyen megeshet, hogy már nem tudjuk kis kedvencünket hozzászoktatni mondjuk a fültisztításhoz vagy a karomvágáshoz.

Persze ez nem feltételül kizáró ok, hiszen csepeli kutyakozmetikánkban is vannak olyan kutyák, akik később kezdték a kezeléseket.

A másik nagy előnye a rendszeres kutyakozmetikai kezelésnek, hogy időben kiderülnek a gondok.
Ilyenek lehetnek például bőrproblémák, mint fertőzés vagy gyulladás. Ezen felül daganatos elváltozás, mely a túltenyésztésnek köszönhetően mára már súlyos probléma. Továbbá az élősködőkre is hamar fény derül, mint kullancs és a bolha. Viszont ha ezeket időben észrevesszük, a kutyákat sok szenvedéstől tudjuk megkímélni.

Természetesen a blökik értékelni fogják a törődést és garantáltan élmény lesz az együtt töltött idő.

Ha időben szeretnél gondoskodni a kutyusodról, hozd el Csepelen található kutyakozmetikánkba (1212 Budapest, Komáromi utca 48.).

Elérhetőségeink:

Cím: 1212 Budapest, Komáromi utca 48.
Telefonszám: +36 70 359 2737
E-mail: domcsaa99@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Domcikutyakozmetikaja/